Arbetsledare / tekniker

Vi söker en ny medarbetare till Affärsområde Elnät

Vi bygger, driver och underhåller en av kommunens mest kritiska tillgångar – vårt elnät. De svenska elnäten får en allt viktigare roll då mer och mer i vår vardag blir direkt beroende av ständig tillgång till elektricitet. Dessutom ökar elanvändningen och om tjugo år beräknas vi använda dubbelt så mycket el som idag.

Precis som dina övriga kollegor i affärsområdet har du fokus på våra kunders behov av elförsörjning. Du bidrar till det genom arbete med beredning och planering av arbeten och genom att självständigt eller tillsammans med andra projektera ändringar och utbyggnad av vårt elnät och diverse andra uppgifter som kräver en kombination av teknisk och administrativ kompetens.

Vi fokuserar på säkerhet för kunder och personal och därför kräver arbetet att du är noggrann och utför ditt arbete enligt säkerhetsföreskrifterna. Arbetsuppgifterna är varierande och eftersom vi är en liten organisation får alla möjlighet att bygga upp ett brett kunnande.

Vi söker dig som vill ha ett teknikinriktat arbete och som har lämplig utbildning inom el och har erfarenhet från industri, installation, elnät eller annan verksamhet du fått öva upp din förmåga till teknisk problemlösning.

Vi är ett litet bolag och för samtliga delar gäller att våra roller tenderar att bli breda snarare än specialiserade. För oss om jobbar här innebär det många möjligheter till personlig utveckling genom både utbildning och erfarenhetsuppbyggande. Samarbete mellan olika avdelningar är väldigt viktigt och bolagets resultat byggs av att vi kan fungera som en enhet och använda våra olika kompetenser tillsammans.

Här får du ett utvecklande och tryggt arbete med kompetenta medarbetare i ett bolag som värnar om en god arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling.

Vi söker dig som vill ha ett teknikinriktat arbete och som har lämplig utbildning inom el och har erfarenhet från industri, installation, elnät eller liknande.

Här får du ett utvecklande och tryggt arbete med kompetenta medarbetare i ett bolag som värnar om en god arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling.

Tjänsten medför att du på kommer att delta i beredskap. B-körkort krävs.

Upplysningar om tjänsten som arbetsledare / tekniker lämnas av vår VD Markus Wertwein-Ros på 010-353 17 51. Facklig företrädare är Peter Hausenkamph (SEKO) som du når på 010-353 17 75.

Tillsättning göras löpande så vänta inte med din ansökan som du skickar in här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.